Милена Кехайова – частен психолог – Пловдив

Милена Кехайова

частен психолог – Пловдив

Име: Милена Кехайова

Адрес на практиката: Частен център за психично здраве „Св. Св. Козма и Дамян“, Пловдив

За контакт: +359 888 710 776, 032 66 45 30; e-mail: m_kehaeuva@gmx.at

Образование: Магистратура по психология при Университет Залцбург, Австрия, тема на дипломната работа: ”Soziale Netzwerke und soziale Unterstützung zweier Länder – Bulgarien und Österreich“ (Социални мрежи и социална подкрепа нa две страни – България и Австрия), 2008.

Специализации:

  • – Interventionsstelle Salzburg, Австрия – „Център за подпомагане при семейно насилие“, 02/2006
  • – Детска болница, отделение „Психосоматика“, Universitätsklinikum SA/LK,Salzburg, Австрия, 03/2006
  • – Телефон на доверието Kids-line (TS), Salzburg, Австрия, 2006 – 2007.
  • – Многобройни участия в конгреси, конференции, семинари и тренинги.
    (напр. към „Центъра за закрила на детето“, Залцбург, Австрия: „Едно ясно „НЕ“ понякога е много добре“, „Децата и компютърните игри“, „Душевен стрес“, „Насилието в училище“, „Приготви се – порасни“, „Страхът от провал и проблеми с концентрацията“, „Деца с ХАДВ“, „Пубертетът – бурно време за подрастващи и родители“ и мн.др.).

Членство: Член на „Колегиум Частна Психиатрия“

Няколко изречения за работата ми: Като възпитаник на Университет Залцбург, смятам, че всеки човек притежава необходимите източници на сила, за да се справи с трудностите по пътя на живота си. Понякога тези богатства са дълбоко скрити в нас, а понякога просто не виждаме гората от многото дървета пред погледа ни. И тъй като всеки от нас е уникален, свързвам елементи на различни терапевтични школи (психоаналитична, когнитивно-поведенческа, хуманистично-ексистенциална и др.), и използвам комбинация от техни методи, за да мога да приложа най-подходящия формат при отделния случай.